Fra udstillingsudvalget for NYBORG2020 har vi modtaget denne information og Bulletin som du kan downloade.

Selv om de kommende måneder er uafklarede pga. den aktuelle corona-situation, forventer vi, at årets nationale frimærke- og postkortudstilling NYBORG2020 bliver gennemført i weekenden den 21-22. november som planlagt. Du kan læse nærmere om udstillingen på vedhæftede Bulletin nr. 2 og på www.nyborg2020.dk.

Vi håber, at rigtig mange vil bakke op om udstillingen ved tilmelding. Du må gerne tilmelde dig i god tid inden fristen, så vi med større tryghed kan se frem til at gennemføre udstillingen. Ved fastsættelse af rækkefølge for nedtagning af eksponater, vil vi tage hensyn til tilmeldingsrækkefølge.

Ønsker du overnatning, bedes du oplyse det ved indsendelse af tilmeldingsskemaet, da vi har re-serveret en række gode hotelværelser på Storebælt Signatur Hotel til absolut gode priser. Hotellet ligger lige ved siden af udstillingshallerne.

Kvalifikationskravet for eksponatet er 60 point opnået på en klubudstilling. Hvis du endnu ikke er kvalificeret, så vil der være en mulighed for kvalifikation ved udstilling på DJURS 2020. Da denne udstilling gennemføres den 19.-20. september og derfor efter tilmeldingsfristen, gives udstillere mulighed for foreløbig tilmelding til NYBORG2020 under forbehold for efterfølgende kvalifikation. Skulle kvalifikationen glippe, tilbagebetales evt. deltagergebyr fra NYBORG2020. Da udstillingen i Djurs er næsten fuldtegnet, haster det med tilmelding for kvalificering.

Vi glæder os til at se mange udstillere og øvrige gæster til udstillingen, som forhåbentlig kan gennemføres uden alt for mange restriktioner.

NYBORG2020bulletin2