Som KPK-medlem har du adgang til vores store arkiv af NFT.
Her kan du også nu læse den seneste digitale udgave af NFT

NFT Arkiv

NFT nr. 4 – 2020:

Vi lever i en Coronatid; med hvad det medfører af ondt, men heldigvis også godt.

Vores filatelistiske verden herunder også KPK er kraftigt negativt påvirket af Corona-restriktionerne. KPK’s bestyrelse har således set sig nødsaget til at aflyse alle fysiske møder i Vartov. Det gælder desværre også afholdelsen
af vores fødselsdag og vores traditionelle julebanko. Det samme gjorde sig også gældende med vores klubudstilling KPK133, som vi måtte aflyse i DGI-byen.

Men heldigvis kan der komme godt ud af noget ondt. Man besluttede hurtigt, at man i stedet ville afholde klubudstillingen som en virtuel udstilling. Meget skulle nås på en kort tid, men på forbløffende kort tid kom alt op at stå, så man i dagene 10.-18. oktober kunne besøge udstillingen virtuelt og studere eksponaterne hjemme på sin egen computer.
Samarbejdet mellem udstillere, arrangører og dommere kørte meget flot.

Det er mit indtryk, at der næsten kun har været positive tilbagemeldinger om arrangementet. Det er noget KPK kan være stolt af. Hvis man som medlem ikke nåede at studere eksponaterne eller gerne vil kigge på dem igen, er det muligt at se størstedelen af de udstillede eksponater på medlemsdelen af kpk.dk.

Som nævnt ovenfor er alle fysiske møde aflyst indtil udgangen af 2020. Læserne opfordres til at holde sig orienteret på kpk.dk for nyt. Sidst i december vil der komme nyt om møderne i 2021. Men klubben er ikke lukket ned. Som erstatning for de fysiske møder vil der blive afholdt virtuelle møder via ZOOM. Første gang bliver den 11. november. Rækken af virtuelle møder vil løbende blive annonceret på kpk.dk. KPK er således på vej ind i en ny tid, hvor vi kraftigt udbygger vores tilbud til medlemmerne
med den nye brug af internettet. Det bliver spændende, hvordan det udvikler sig.

Vores klubudstilling var en god aktivitet for NFT, da det har afstedkommet en række artikler fra udstillerne – Tak for det! Der er heldigvis flere på vej, hvilket dog ikke skal afholde læserne fra at skrive et indlæg. Der kan altid
bruges en artikel til.

I disse tider, hvor man opfordres til at holde afstand og minimere sin omgangskreds, vil jeg kraftigt opfordre til, at man fortsat holder kontakt med samlervenner via telefon, mail og andre kontaktflader. Der er jo heller ikke noget galt i at mødes privat med enkelte af sine sædvanlige frimærkevenner.

De næste måneder bliver på mange måder udfordrende for os alle, så jeg kan kun opfordre læserne til at gøre flittigt brug af vores virtuelle møder og andre initiativer, som måtte dukke op.

Med disse ord ønsker jeg alle læserne alt vel med ønsket om, at I må komme godt igennem de næste måneder. Læserne ønskes ligeledes en glædelig filatelistisk jul!

Med venlig filatelistisk hilsen

Niels Kristian Hansen,
Redaktør NFT

.