Som KPK-medlem har du adgang til vores store arkiv af NFT.
Her kan du også nu læse den seneste digitale udgave af NFT

NFT Arkiv

NFT nr. 3 2021

Så er sæsonen startet i KPK!

Vi var mange, der glædede os til igen at kunne mødes i KPK onsdag den 18. august, hvor vi lagde ud med emnet ”Medlemmernes nyerhvervelser”. Der var tale om en verdenspremiere i KPK, idet mødet både blev holdt fysisk i Vartov og virtuelt på Zoom, hvor der både var indlæg fra medlemmer i lokalet og på Zoom. Mødet blev en stor succes, og man kunne tydeligt høre og se at folk havde glædet sig til at ses igen.

Ugen efter afholdt vi vores generalforsamling, der også blev dækket af Zoom. Generalfor‑
samlingen forløb stille og roligt.

Det er planen at KPK’s møder fremadrettet afholdes både fysisk og virtuelt på Zoom så også medlemmer, der ikke kan komme til København, kan deltage.

Efteråret byder desværre også på en kedelig nyhed. Vores venner i Malmö Filatelist Förening har aflyst deres besøg den 29. september grundet den fortsatte Corona situation. Vi må glæde os til at se vores venner næste år. Der er på nuværende tidspunkt ikke fastsat et nyt tema for aftenen.

Mulighed for at møde svenske venner er der dog da der afholdes den nationale og regionale frimærke- og postkortudstilling ESLÖVIA 2021, i dagene 5-7 november 2021 i Eslövshallen, Onsjövägen 3, Eslöv, Sverige.

I oktober afholder Fredericia Frimærkeklub den nationale frimærkeudstilling ELBO´21 i Fredericia Idrætscenter (FIC) hal 5 og 6, Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia. Det foregår den 16. og 17. oktober. Der er åbent lørdag 11-17 og søndag 10-16. Jeg håber, at mange os vil mødes på denne udstilling.

Måneden efter i dagene 13. til 21. november afholder KPK sin virtuelle klubudstilling KPK134. Det er endnu muligt at tilmelde sit eksponat til Peter Wittsten på naestformand@kpk.dk senest den 1. oktober 2021.

I denne udgave af NFT fylder starten på efterårssæsonen i KPK meget med dækning af 1. mødeaften og generalforsamling. Der er også en artikel om udsendelsen af NFT 2015-21, hvor vi jo har gjort brug af frankerede kuverter. Dette er nu ophørt for at spare på portoudgiften. Der er også en artikel om moderne afstempling af danske breve. Den klassiske filateli er heller ikke glemt, da Lasse Nielsen har skrevet en artikel om farveprøver til 5 Øre Tofarvet.

Min bunke af artikler er tom. Jeg har brug for nye artikler til NFT. Skriv en kort eller lang artikel om dine samlerområder. Jeg glæder mig til at modtage dem.

Med disse ord ønsker jeg alle en god
filatelistisk efterårssæson.

Niels Kristian Hansen
Redaktør NFT

.