Som KPK-medlem har du adgang til vores store arkiv af NFT.
Her kan du også nu læse den seneste digitale udgave af NFT

NFT Arkiv

NFT nr. 1 – 2021:

Solen skinner og fuglene synger – foråret er på vej. Der er lys forude. Sådan føles det her, hvor jeg sidder og skriver dette sidst i februar.

Det sidste års tid har på alle måder været en anderledes periode med mange udfordringer også for vores interesse filatelien. Men der er også kommet nye og spændende ting til, ligesom det filatelistiske liv på flere måder er meget levende lige nu.

På de fleste auktioner kan man se en meget store interesse med deraf følgende høje priser. Der er rigtig mange, som har brugt perioden til at skaffe materiale til deres samlinger. Jeg er spændt på, hvad det betyder for eksponater på udstillinger og i særdeleshed for nye artikler i NFT og andre filatelistiske blade.

KPK har i perioden været meget aktiv. Vi har nu mødeaftner på Zoom hver onsdag med foredrag. Det er her glædeligt, at vi ser medlemmer, som vi ellers ikke normalt ser til mødeaftener. Dette er et indslag som sikkert fortsætter i en eller anden form, når vi igen kan mødes fysisk. Det har været en stor succes! Hvis du ikke allerede har prøvet at deltage i vores Zoom-møder på din computer så prøv det. Det er ikke så svært.

Inden vores onsdag-møder bliver der sendt e-mail ud til de medlemmer, vi har en mailadresse på; men vi mangler mange af jeres e-mailadresser. Send den venligst til kasserer@kpk.dk – se mere side 18 her i bladet.

I efteråret afholdt KPK sin første virtuelle klubudstilling, der blev en stor succes med mange besøgende. KPK’s bestyrelse har besluttet at afholde en ny virtuel klubudstilling KPK134 til efteråret den 13. til 21. november 2021 – se side 46.

Onsdag den 14. april er jeg vært og dermed ansvarlig for KPK-mødet der har titlen ’ Medlemmernes egne objekter’. Med den aktivitet der har været på auktionerne, må der være mange af læserne, som har fundet noget nyt og spændende til jeres samlinger. Min opgave er at indsamle jeres indlæg, som jeg så laver en PowerPoint med. Af praktiske grunde er der en begrænsning på maks. 3 objekter pr. medlem. Jeg skal have jeres indlæg senest den 10. april bestående af billeder og evt. en kort tekst på nft@kpk.dk – På forhånd tak!

Med disse ord vil jeg ønske mine læsere et godt forår, hvor der forhåbentligt bliver tid til at skrive en artikel til NFT – På forhånd tak!

Godt filatelistisk forår!

Niels Kristian Hansen
Redaktør NFT

.