Som KPK-medlem har du adgang til vores store arkiv af NFT.
Her kan du også nu læse den seneste digitale udgave af NFT

NFT Arkiv

NFT nr. 2 2022

Så er foråret kommet og udendørsaktiviteterne trækker i os, men glem ikke filatelien.

Igen i år afholder KPK en virtuel klubudstilling KPK135. Tilmeldingsfristen er den 31. august 2022 – se mere i annoncen for udstillingen nederst på siden.

Der sker meget på KPK’s hjemmeside, hvor der nu er etableret en række studiegrupper. Jeres redaktør er således blevet ansvarlig for den, som omhandler ’Danske Bogtryksprovisorier’, som jeg starter rigtigt op i løbet af sommeren. Besøg kpk.dk og se alle nyhederne. En af de store nyheder er, at der åbnet op for alle både til Stempeldatabasen samt til de forskellige Studiegrupper. I kan læse mere her i bladet, hvor vores formand Lars Peter Svendsen introducerer nyhederne.

Jeg har nu været redaktør siden 2013, hvor min første udgave af NFT var nr. 3. Det har været nogle spændende men også af og til udfordrende år. Jeg har derfor bedt bestyrelsen om en kortere pause, hvor jeg kan samle ny energi og inspiration. Jeg regner med at genoptage det fulde redaktørhverv igen i 2023. Det vil derfor ved udarbejdelsen af NFT resten af året og måske starten på 2023 være et redaktionsudvalg, der vil stå for udarbejdelsen af NFT. Personligt vil jeg ikke helt forlade NFT i denne periode. Jeg regner fortsat med at have kontakten til vores annoncører samt lave boganmeldelser. Mon der ikke også kommer en artikel eller to.

Bladet mangler som altid artikler, og jeg vil opfordre læserne til at skrive en lille eller stor artikel – eller flere artikler. I er fortsat velkomne til at sende dem til mig, så sørger jeg for at redaktionsudvalget modtager dem.

Tak for 10 spændende år som redaktør for NFT. Det har været en stor glæde og ære at varetage hvervet. Jeg glæder mig således til at genoptage det næste år. God arbejdslyst til Redaktionsudvalget!

Jeg ønsker alle læserne, artikelskriverne og ikke mindst vores annoncør en god sommer!

Niels Kristian Hansen
Redaktør NFT

.