1864-Gruppen Møderum
Forside

Studiegruppen for “Danmark 1864-udgaven” er en fraktion af Kjøbenhavns Philatelist Klub (KPK). Studiegruppen blev etableret den 1. januar 2018 af Lars Peter Svendsen og Erik Rasmussen.

Målet med gruppen er at forske i trykning og brug af denne udgaves 5 frimærkeværdier, 2 sk., 3 sk., 4 sk., 8 sk. og 16 sk.

Selv om der er forsket og udgivet meget speciallitteratur og artikler om denne udgave, er der stadig uafklarede områder omkring matrice- og klichefremstilling, prøvetryk, pladning og anvendelse af de enkelte tryk, som kunne ønskes at blive afklaret.

Da der er en del samlere af disse mærker i Danmark og i udlandet, er det tanken med dette møderum, at de kan få en fælles interesseplatform med adgang til viden til gavn for deres spændende interesseområde og hobby.

8 sk. prøvetryk på vm krone 1 papir.
Velkommen

Denne side er en del af (KPK) Kjøbenhavns Philatelist Klubs hjemmeside. Vi har en række studiegrupper i klubben, og vi har valgt at give hver studiegruppe sit eget grupperum. Du er nu i grupperummet for Danmark 1864-studiegruppen. Krone, Scepter, Sværd.

Bliv medlem

Er du ikke medlem af KPK, og ønsker du at støtte op om klubben og dens studiegrupper, samt drage fordel af de mange medlemsfordele, så klik på dette link og meld dig ind.

BLIV MEDLEM her