KPK Stempelgruppe Møderum
Aktiviteter

Gruppen fremlagde på KPK’s ordinære klubmøde den 2. november 2022 eksempler på resultaterne af det seneste års arbejde med udbygning af KPK’s stempeldatabase. I denne forbindelse blev der lejlighed til at gennemgå funktioner til opslag i databasen og indmelding af rettelsesforslag.

Alle var velkommen til at deltage i mødet, også hvis man ikke var medlem af KPK. Mødet afholdtes fysisk på KPK’s adresse i Vartov, Farvergade 27, opgang B, stuen th., 1463 København K. Møde blev online transmitteret via Zoom. For adgang til optagelse se nedenfor.

Tidligere aktiviteter:

Møde den 11. oktober 2023. KPK’s stempelgruppe fortæller om nyheder fra gruppens arbejde med hovedvægten på “Båndmaskinstempler (BMS)”. Optagelsen fra mødet findes her. (KLIK HER)

Møde den 19. april 2023. Søren Kavin holder foredrag om “Sen anvendelse af de danske lapidarstempler”. Der var 13 personer i salen og 19 online. Optagelsen fra mødet findes her. (KLIK HER)

På mødet 2. november 2022. Stemplergruppen præsenterer seneste udvikling i KPK’s stempeldatabase. (KLIK HER) for at se optagelsen af mødet.

På mødet 15. september 2021. Stemplergruppen præsenterer seneste udvikling i KPK’s stempeldatabase. (KLIK HER) for at se optagelsen af mødet.

På Online møde i KPK den 10. februar 2021 fortalte Stempelgruppen om funktionaliteten i KPK’s stempeldatabase (KLIK HER) for at se optagelsen af mødet.

___________________________________________________________

Den 27. oktober holdt Jacques Hermann foredrag om “Tjekkoslovakiet 1. republik (28.10.1918-14.03.1939)”. Det var et utroligt spændende foredrag, der koncentrerede sig om forsendelser fra overgangen mellem gammelt og nyt land i 1918, om grænseproblematikken i den forbindelse, og tilsvarende om besættelseszonerne i 1939. Jacques fortalte også om hans omfangsrige stempelregistrering i en egenudviklet database, der svarer til KPK’s stempeldatabase. Jacques database er beskrevet i denne PDF-fil Presentation leaflet, og link til databasen finder du her ved at klikke på dette link https://www.czech-cancellations.com

Velkommen

Velkommen Denne side er en del af (KPK) Kjøbenhavns Philatelist Klubs hjemmeside. Vi har en række studiegrupper i klubben, og vi har valgt at give hver studiegruppe sit eget grupperum. Du er nu i grupperummet for Stempel-gruppen.

Bliv medlem

Er du ikke medlem af KPK, og ønsker du at støtte op om klubben og dens studiegrupper, samt drage fordel af de mange medlemsfordele, så klik på dette link og meld dig ind.

BLIV MEDLEM her