Dansk Vestindisk
Helark

Her kan du finde link til scanninger af de helark og arkstykker, som ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation har i sine arkiver. Kjøbenhavns Philatelist Klub har af ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation fået tilladelse til lægge disse scanninger her på KPK’s hjemmeside. Rettighederne til billederne tilhører ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation.

Der skal lyde en stor tak til ENIGMA at museet på denne måde giver samlere af Dansk Vestindiens frimærker afgang til at studere scanningerne.

Filerne er store, så det kan tage tid at åbne afhængig af båndbredden på din internetforbindelse.

Det er ikke andet end ganske få helark, vi indtil videre har fået adgang til, men så snart vi får mulighed for det, vil KPK være behjælpelig med at lave yderligere scanninger for museet og så vil disse løbende blive lagt op.

Dansk Vestindien

3 cents 1872
3 cents 1872 tryk IIa Plade 2

Velkommen

Velkommen Denne side er en del af (KPK) Kjøbenhavns Philatelist Klubs hjemmeside. Vi har en række studiegrupper i klubben, og vi har valgt at give hver studiegruppe sit eget grupperum. Du er nu i grupperummet for Dansk Vestindisk.

Bliv medlem

Er du ikke medlem af KPK, og ønsker du at støtte op om klubben og dens studiegrupper, samt drage fordel af de mange medlemsfordele, så klik på dette link og meld dig ind.

BLIV MEDLEM her