Kjøbenhavns Philatelist Klub (KPK) afholder virtuel klubudstilling KPK134 fra 13. til 21. november 2021.

Du kan besøge udstillingen her:

https://www.kpk.dk/udstillinger/kpk134

På basis af de positive erfaringer fra sidste års virtuelle klubudstilling har vi i KPK’s bestyrelse besluttet at afholde et tilsvarende arrangement i 2021. Det er muligt at Corona-pandemien i november er så meget under kontrol, at det ville være muligt at afholde fysisk udstilling, men vi føler ikke, at vi på nuværende tidspunkt tør igangsætte et så stort arrangement og løbe en stor økonomisk risiko ved at lave fysisk udstilling, når situationen ikke er sikker. Samtidig kunne vi også glædeligt konstateret, at den store interesse omkring KPK133 i oktober sidste år var en begivenhed med større spredning i deltagelse bland vores medlemmer nationalt og i udlandet, end tidligere fysiske klubudstillinger har været.

KPK har derfor ansøgt Danmarks Filatelist Forbund om godkendelse til afholdelse af endnu en virtuel klubudstilling og forbundet har givet sin godkendelse.

Der kan tilmeldes maximalt 20 eksponater til KPK134 og udstillingen er åben i alle udstillingsklasser.

Sammen med DFF’s dommerstyrelse er det aftalt at udstillingen gennemføres med fuld bedømmelse, idet alle de udstillede eksponater fysisk bliver afleveret, så dommerne kan bedømme dem. Dommerne vil så gennemgå og dømme eksponaterne, samt give udstiller feedback når eksponaterne afhentes igen efter bedømmelsen.

Vi har besluttet at udvide udstillingsperioden, så udstillingen åbner lørdag, den 13. november og varer til søndag den 21. november. Den 20. november vil resultaterne blive offentliggjort. I KPK glæder vi os til endnu spændende virtuel klubudstilling for filatelien med eller uden Covid-19 pandemi og håber på rigtig mange besøgende på udstillingens hjemmeside.

Anmeldelsesskema og udstillingens specialreglement: